Revista What Liberty Ate, editia nr3 Toamnă/Iarnă

Astăzi este o zi mare ! Ziua lansării celui de-al 3-lea număr, ediţia Toamnă/Iarnă a mirobolantei reviste What Liberty Ate, prima revistă de food styling adevărat din România, pentru care, începând cu acest număr, sunt redactor şi fotograf. În acest număr le puteţi găsi, ca de obicei, pe Gabriela Iancu,   Medeea IancuMiss Babacilu, Irina Voichiţa, Beatrice (Delicioasa.ro) si Liliana Rusu cu articole care vă vor încânta palatul, privirea şi spiritul. Îi veţi cunoaşte mai bine prin intermediul interviurilor acordate revistei WLA şi  pe John Gregory Smith, autorul cărţii “Mighty Spice”, pe Emily, cu ale sale minunate cupcake-uri,  pe Mirela Niţă , autoarea unui delicios blog culinar, şi pe Mădălina Andronic, ilustrator si graphic designer, care vă va purta într-o lume de basm (literalmente).  Laura Evans, de asemenea, vă va fermeca cu pasiunea ei: fotografia, iar Ines, vine de la Buenos Aires cu o dulce reţetă… plutitoare. Din partea mea, veţi găsi un grătar de peşte, aşa, de început de toamnă,

şi reţeta perfectă de Turkish Delight, cu fistic şi cocos. Drumul până la Istanbul nu va mai fi o piedică între voi şi mult râvnitul lokum; de acum puteţi să îl faceţi în casă, cu rezultate uimitoare.

În spatele celor 92 de pagini de pură magie, se ascunde o munca titanică, planificată atent, desfăşurată preţ de multe luni, zile întregi cu aparatele foto în mână, cu calculatoarele în braţe, şi ore nedormite modificând, adăugând şi creând detalii minuscule, care fac din What Liberty Ate o revistă unică, o revistă care se defineşte prin căldura, pasiunea, talentul şi dăruirea tuturor colaboratorilor, în mod special ale Gabrielei Iancu, redactor şef, fără al cărei talent artistic această revistă nu s-ar fi deosebit cu nimic faţă de altele. Munca ei a fost promovată de către Design Sponge şi Decor8, două dintre cele mai influente site-uri din lume, în categoria lor. Câteva nume de succes mondial care au acordat interviuri pentru revista What Liberty Ate ar fi: Canelle et Vanille, Dessert for Breakfast, Not Without Salt, Sprouted Kitchen, La Tartine Gourmande, John Gregory Smith. Iar pe viitor, sperăm să vedem tot mai multe, şi să creştem pe an ce trece. Mii de mulţumiri, tuturor !

Cei interesaţi pot să achiziţioneze o copie a revistei în ediţie limitată, (în limba engleză sau în limba română) din magazinul virtual.

Mai jos, puteţi răsfoi revista în limba română. Click aici , pentru varianta în limba engleză.

(Visited 104 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. seven October 22, 2012 at 7:54 pm

    congrats! i find it motivating and inspiring when someone is successful by doing what they like :)

  2. Lilly October 23, 2012 at 11:56 am

    Felicitari fetelor.Ma bucur ca avem o revista de gen si-n limba romana.

  3. Gabriela {What Liberty Ate} October 23, 2012 at 1:29 pm

    Parca toata munca, stresul si greutatile se sterg, in momentul in care vezi rezultatul muncii. Ador felul in care a iesit revista!! <3 Draga mea, iti multumesc ca ai fost alaturi de mine, si fie ca impreuna sa construim la cat mai multe numere, din ce in ce mai superbe! <3

  4. pansy October 25, 2012 at 10:21 pm

    Felicitari ! A iesit un alt numar splendid!

  5. Pingback: Păstrăv cu lămâie şi rozmarin la grătar cu cartofi copţi pe jar | Just Love Cookin'

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.